Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Ambisound 5.1/6.1/7.1 Çok kanallı ses çalma HDMI USB Full HD 1080p


Ambisound 5.1/6.1/7.1 Çok kanallı ses çalmaHDMIUSB Full HD 1080p
Ambisound Ambisound’un devrim yaratan teknolojisi,odanızın şekli ne olursa olsun ve odanın neresinde bulunursanız bulunun harika şekilde çalışır.Seslerin ne kadar doğal olduğunu ve nasıl gerçekmiş gibi her köşeden yayıldığını fark edeceksiniz.Ambisound ayrıca,sadelik yaklaşımının bir ifadesidir.Hoparlör ve kablo dağınıklığını ortadan kaldırır.Gelişmiş dijital ses işleme teknolojisi,altı kanallı amplifikatörle birlikte 5.1 çok kanallı surround ses sağlar.
5.1/6.1/7.1 Çok kanallı ses çalma
Çok kanallı ses,izleyiciyi sesle çevreleyen sinema seviyesinde bir ses deneyimidir.Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi.Odadaki ek hoparlörlerden gelen ek ses kanalları kaydedilmiştir.
HDMI
HDMI,Dijital HD görüntünün yanı sıra dijital çok kanallı ses de taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır. Analog sinyallere dönüştürmeye son vererek gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sağlar.HDMI,DVI ile tam olarak geriye dönük uyumludur.
USB
USB bağlantısı,çoğu USB-stickteki multimedya dosyalarına(müzik,video ve fotoğraf)erişim olanağı tanır.USB'yi,ürünün yuvasına takın ve dosyalarınıza kolayca erişin.
Tam HD 1080p
Bu ekranda,Full HD adı verilen bir çözünürlük özelliği bulunmaktadır.Teknolojinin son ürünü LCD ekran teknolojisi ile,1920x1080p'lik geniş ekran tam Yüksek Çözünürlüğe sahiptir.Bu,HD yayınının iletebileceği en yüksek çözünürlüktür.HD giriş sinyalinin tüm formatlarında mümkün olan en iyi görüntü kalitesini sağlar. Optimum parlaklık ve üstün renklerle parlak,titreşimsiz aşamalı tarama görüntüleri sağlar.Canlı ve keskin görüntüler,size zengin bir izleme deneyimi sunacaktır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: