Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Samsung,8 mp Kamerali Cep Telefonu innov8'i Tanitti

SAMSUNG Electronics yeni eğlence telefonu Samsung innov8’i tanıttı.Samsung innov8 gelişmiş kamera teknolojisi, surround sesli sinematik videosu,mobil internet ve mobil oyun özellikleri ile fotoğraf çekmeyi ve multimedya uygulamalarını bambaşka bir boyuta taşıyor.
Mobil multimedya için etkin bir biçimde tasarlanan Samsung innov8; teknoloji bağımlılarına en yenilikçi multimedya eğlence özelliklerini sunarken,kolay kullanımı ile de cep telefonlarını en etkin biçimde kullanmak isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

İlk 5 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip cep telefonunu 2004 yılında pazara sunan SAMSUNG,1 yıl sonra 7 megapiksel kameralı cep telefonunu ve 2006 yılında ise çığır açan 10 megapiksel kameralı cep telefonunu Kore’de satışa sunmuştu.GSM pazarında uzun zamandır merakla beklenen 8 megapiksel çözünürlüklü kameraya sahip Samsung innov8, kameralı telefon alanında SAMSUNG’un liderliğini pekiştirmeyi hedefliyor.

SAMSUNG Telekomünikasyon Bölümü Başkanı Geesung Choi satışa sunulan yeni modelle ilgili olarak,“Samsung innov8 cep telefonlarında mümkün olabilecek en kaliteli ve gelişmiş multimedya eğlencesinin keyfini sürmek isteyen teknoloji meraklısı kullanıcılar için tasarlandı.8 megapiksel çözünürlüklü kamerası,önceden yerleştirilmiş 3 boyutlu oyunları, yüksek hızda veri bağlantıları ve daha birçok özellik kullanıcılarımızın mobil eğlenceden maksimum keyif elde etmelerine yardımcı olacak. Samsung innov8’in,SAMSUNG’un mobil multimedya alanında açtığı yeni çığırda devrim yaratan bir dönüm noktası olmasını umuyorum.” dedi.

SAMSUNG’un ilk 8 megapiksel kameralı cep telefonu olarak bilinen Samsung innov8; Yüz Tanıma Modu,seçenek aktive edildiğinde sadece gülümsendiği an fotoğraf çeken Gülücük Yakala! ve yine aktive edildiğinde resmi çekmek için gözlerin açık olduğu anı yakalayan Göz Kırpma Modu gibi en son teknoloji görüntüleme uygulamaları kullanarak en değerli anlarını yakalamak ve saklamak için mükemmel bir seçim.Kullanıcılar fotoğraflarını,videolarını ve müziklerini MovieMaker ve Story Board uygulamaları ile kişiselleştirebiliyor ve düzenleyebiliyor.Cep telefonu ayrıca dijital fotoğraf çerçevesi olarak da kullanılabiliyor ve kullanıcıların en beğendikleri fotoğrafları sergilemelerine olanak tanıyor.
Samsung innov8 ‘in kristal berraklığındaki 2,8 inç 16 milyon renkli LCD ekranı, kullanıcılara 8 megapiksel ile en iyi kalitede fotoğraf çekimini, video ve oyun deneyimini yaşatmak için özel olarak tasarlandı.8 GB ya da 16 GB dahili hafızaya sahip ve seçeneklerini daha da yükseltmek isteyen kullanıcılar için harici hafıza yuvası bulunan,Samsung innov8 yüksek miktarlarda verinin depolanmasına olanak tanıyor.
DivX,WMV,Real Player ve MPEG4 gibi video oynatıcı formatlarını destekleyen Samsung innov8 ile kullanıcılar cep telefonlarında sinema keyfini yaşayabiliyor.Harici çift hoparlörü ve DNSe 2.0 (Digital Natural Sound) tarafından desteklenen 3D surround ses sistemi,tüm video klipleri ve filmleri çok daha gerçekçi kılıyor.

Samsung innov8 ayrıca oyunseverler için de ideal.25 Temmuz tarihinde başlayan Dünya Siber Oyunlar 2008’in de resmi cep telefonu olan Samsung innov8’de dünyanın en ünlü oyunlarından Asphalt ve FIFA 08 yer alıyor.
Samsung innov8 bugüne kadarki en iyi mobil internet deneyimini sunuyor. Optik faresi ve 4 yönlü navigasyon tuşu sayesinde kullanıcılar PC’lerindeki gibi tarama yapabilirken,HSDPA yüksek hızlı Internet ve WiFi bağlantısı kullanıcıların nerede olurlarsa olsunlar rahat ve kesintisiz Internet’e girmelerine olanak sağlıyor.
GPS teknolojisi ile donatılmış olan telefon navigasyon ve Geo-İzleme hizmeti de sunuyor.İşletim sistemi olarak ise Samsung innov8 Symbian V9.3 kullanmakta.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: