Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Canon‘freecording’ FS HFserisi Dijital Video Kamera

Canon’un,‘freecording’konseptiyle pazara sunduğu yeni FS ve HF serisi Dijital Video Kamera FS100,ultra kolay paylaşım ve yükleme için SD veya SDHC’ye kayıt yaparken(16 GB SDHC kart üzerine 10 saat 25 dakika video kaydı),YouTube gibi video sitelerine yüklenebilecek anları yakalamak da kolaylaşıyor.Daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyanlar için aynı ürün serisindeki modeller FS11(16 GB dahili flash bellek üzerine 10 saat 25 dakika video kaydı(+16 GB SDHC kart üzerine 10 saat 25 dakika video kaydı) ve FS10(8 GB dahili flash bellek üzerine 5 saat 10 dakika video kaydı+ 16 GB SDHC kart üzerine 10 saat 25 dakika video kaydı),
İkili Flash Hafıza kombinasyonu sunarak kaset,DVD veya hafıza kartlarına gerek kalmadan metraj süresi boyunca çekim yapabilme imkanı sağlıyor.Dahili hafızayı desteklemek ve daha fazla veri saklamak için doğrudan hafıza kartına çekim yapılabiliyor.Film ve fotoğrafların kayıtlarını korumak isteyenler ise metrajı bir karttan dahili hafızaya da aktarabiliyor.
Yeni Canon HD Kameraları HF10 ve HF100;Canon’un en küçük ve en şık görünümlü HD kameraları.Kullanıcısına 1920x1080 Full HD video kaydı sunan kameralar ile nefes kesici netlik ve ayrıntıları yakalamak mümkün.
HF10,16 GB dahili hafızayla İkili Flash Bellek üzerine(16 GB dahili flash bellek üzerine 6 saat 5 dakika video kaydı +16 GB SDHC kart üzerine 6 saat 5 dakika video kaydı)kayıt imkanı sunarken,HF100 direkt SD hafıza kartına çekim yapıyor(16 GB SDHC kart üzerine 6 saat 5 dakika video kaydı).
Canon FS kameraların özellikleri

•İster doğrudan hafıza kartına (FS100)çekim yapın,ister İkili Flash Hafıza’ya kaydedin,ister dahili flaş belleğe(FS11 için 16 GB, FS10 için 8 GB)veya hafıza kartına kayıt yapın.
•Canon Megapiksel CCD;hem video,hem de hareketsiz görüntüler için görüntü kalitesini garanti ediyor.
•Canon’un 45x Gelişmiş Zoom’u sizi manzaranın içine alıyor.
•True Wide High Resolution 16:9 kayıt–geniş ekran bir TV’de izlemek için mükemmel.
•Dijital fotoğrafları dahili hafızaya(FS11 veya FS10)ya da direkt hafıza kartına saklıyor.
•Mikrofon giriş soketi sayesinde sesler çok daha hassas biçimde kaydedebiliyor.
•Anıları paylaşmanın ve arşivlemenin başka kolay bir yolu olan Yeni Canon DVD Yazıcı DW–100 ile uyumlu.

Canon HF kameraların özellikleri:
İkili Flaş Hafıza HF10 ile 16 GB dahili hafızaya veya SD/SSDHC hafıza kartına kayıt ve transfer–veya HF100 modeli kullanarak hafıza kartına çekim yapma özelliği.
•Olağanüstü filmler çekin:Canon’un yeni 3.3 MP Full HD CMOS sensörü,12x optik zoom Canon HD Video Objektifleri ve DIGIC DV II görüntü işlemcisinin
–Canon HD Kamera Sistemi-kombinasyonu gelişmiş görüntü kalitesi sağlıyor.
•Hızlı ve hassas Instant AF otomatik odak sisteminden,Canon’un Süper Seri Optik Görüntü Sabitleyicisi ve Hızlı Başlangıç’a kadar güçlü çekim özellikleri sunuyor.
•Geniş bağlantı-eni mini Gelişmiş Aksesuar Kızağı,mikrofon girişi,manuel ses kontrolü ve HDMI terminali–her ortamda çekim yapmaya hazır olmanızı sağlıyor.
•Gelişmiş fotoğraf özellikleri 3.1 Megapiksel kaliteli fotoğraflar çekilmesine imkan yaratıyor.
•Anıları paylaşmanın ve arşivlemenin başka kolay bir yolu olan Yeni Canon DVD Yazıcı DW–100 ile uyumlu.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: