Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Kablosuz Creative Zen X-Fi Medya Player

Creative'in kablosuz bağlantıyı destekleyen Zen X-Fi'si ile kablo karmaşasına son!
Creative'in kablosuz LAN ile donatılmış olan Zen X-Fi media player'ı, kablosuz olmasının yanında birçok farklı özelliği bir arada kullanıcılara sunuyor. Örneğin bu player'la artık MP3'ler kablo gerekmeksizin son derece hızlı bir şekilde bu player'a yüklenebilecek.Kulanıcı dostu arayüzü ve çoğalan kontrol fonksiyonlarıyla adından söz ettireceğe benzeyen Creative Zen X-Fi Wireless LAN ile kullanıcılar kendi avatarlarını oluşturabileceği gibi Yahoo Messenger! Ya da Window Live Messenger ile de arkadaşlarıyla sohbet edebilecek .
Bunun gibi birçok özelliği içerisinde barındıran Creative'in bu yeni harikasının 16 GB kapasite sunan sürümü 199.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahipken,32 GB'lık modeli ise 279.99 dolarlık bir fiyatla kullanıcılarla buluşuyor.Aynı zamanda 8 GB'lık sürümü de bulunan bu player'ın kablosuz bağlantı teknolojisi olmayan sürümlerinin de 16 ve 32 GB'lık modelleri bulunuyor.

2.4 inç ekrana sahip olan ve 240 piksel keskin çözünürlüğe ulaşabilen ürünün üzerinde dahili mikrofon ve hoparlörlerinin bulunmasının yanında, mini USB slotuyla da PC ile kolayca bağlantı kurulabiliyor.Ayrıca Zen X-Fi'de düzgün çalışmayan formattaki video dosyalarını da uygun formata dönüştürerek kullanıcılara eşsiz bir kullanım keyfi de sunuyor.
Ürünün kodek desteği ise şöyle: MP3,WMA,WAV ve AAC4.Video'lar söz konusu olduğunda ise MPEG-4, MJPEG ve WMV video formatlarının hepsi destekleniyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: