Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

DV'den Gerçek Zamanlı WFV AVI-WMV-Nasıl Yaparım?-DVD-DivX ;-)-VCD

DV kasetlerinizdeki görüntüleri,Firewire üzerinden gerçek zamanlı olarak WFV AVI ya da WMV formatında bilgisayarınıza aktarmak ister misiniz?
Exsate DV Capture LiveEvet,dijital video kameralarınızla çektiğiniz dijital görüntüleri,Firewire yoluyla bilgisayarınıza aktarmanız hiç de ilginç bir durum değildir.DV edit mantığının temeli olarak bilgisayarınıza DV-AVI formatında aktarılan bu görüntüler,işlemek/düzenlemek için mükemmel fakat izlemek için oldukça sorunlu bir formata sahiptir.
Bunların yanı sıra yüksek veri alanına ihtiyaç duyan DV-AVI'ler sabit diskinizden Gigabyte'larca yeri alıp götürür.Eğer amacınız,görüntüleri doğrudan izlemeye ve paylaşmaya uygun bir formatta bilgisayarınıza aktarmaksa, bu konuda imdanınıza yetişecek ücretsiz bir yazılım oldukça işinize yarayacaktır.

Exsate DV Capture Live
Tamamen ücretsiz olan bu yazılım,muhtemelen "nasıl yaparım?"diye kafanızı kurcalayan önemli bir arayışınıza ışık tutuyor.Yazılım sayesinde DV kasetlerinizdeki görüntüleri artık sadece DV-AVI formatında bilgisayarınıza aktarmaktan kurtuluyorsunuz.VFW(Video For Windows)sınıfı ve bilgisayarınızı yüklü tüm codec'lerle video yakalama şansına sahip olmanızı sağlayan yazılım,bir başka değişle geleneksel AVI codecleriyle gerçek zamanlı kodlanmış videolar oluşturmanızı sağlıyor.
Sadece 1.22MB büyüklüğünde bir kurulum dosyasına sahip olan Exsate DV Capture Live'ı buraya tıklayarak hemen indirip denemeniz mümkün.

Oldukça kolay bir yazılım olan Exsate DV Capture Live,kullanışlı bir"sihirbaz"arabirimiyle geliyor.Böylece en acemi kullanıcılar bile ekrandaki yönergeleri takip edip birkaç adımda diledikleri formatta görüntü aktarımına başlayabiliyorlar.
İster geleneksel bir AVI codec kullanın isterseniz görüntülerinizi gerçek zamanlı DivX ;-)yapın,gereken tek şey kullanmak istediğiniz AVI codec'in sisteminizde yüklü olması.Tüm bunların yanı sıra gerçek zaman WMV (Windows Media Video) ar yaratmanızı sağlayan yazılım,üzerinizden büyük bir yük alacaktır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: