Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

24tv türksat-3A Uydu Frekansı

Uydu Bilgileri: Frekans:TÜRKSAT-3A 12679 Vertikal Symbol Rate:8888 FEC:3/4 Polarizasyon: Vertical (Dikey

Kablo TV frekansımız Gaziantep, Adana, Kocaeli, Mersin, Bursa, Konya, Eskişehir, Antalya ve Kayseri illerinde 05.01.2009 tarihi itibariyle S19 olarak değişmiştir.

Uydu yayınımız üzerinde yapılan iyileştirme çalışması sonucu bazı uydu alıcılarının yayınımızı şu anda şifreli gibi görmesi normal bir durum.Bu sorunu gidermek için şu anda şifreli gördüğünüz kanalı mutlak suretle uydu alıcınızdan siliniz.Kanal arama menusune gelerek kanalımıza ait olan 12679-8888 ¾ vertical(dikey) parametrelerini girerek arama yapınız.Yaşadığınız sorun bu şekilde çözülecektir.


Bütün kablo TV merkezlerinde de yayınımız mevcuttur.Turksat tarafından yapılan ve görüntü kalitesini artırmayı amaçlayan sayısal yayıncılık İstanbul,Ankara ve İzmir illerinde 08.11.2008 tarihi itibariyle başlamıştır.Bu il sınırları içerisinde yayınımızı S19 bandından izleyebilirsiniz.Turksat Kablo TV AŞ.tarafından yürütülen çalışmada diğer kablo TV merkezlerinde alt yapı çalışması devam etmektedir.Kablo TV üzerinde yapılan çalışmalar tamamlanıncaya kadar yayınımız eski band aralığında devam etmektedir.

Yayınımız Digiturk platformu üzerinde 40 nolu kanalda,D smart platformunda ise 34 nolu kanaldan izlenebilir

Yayın üzerinde gördüğünüz teknik sorunları aktarmak için 0212 496 24 93 nolu telefonu arayabilirsiniz.

http://www.yirmidort.tv/

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: